Kunst huren, de collectie

Onze uitgebreide collectie prachtige kunstwerken van kunstenaar Eric Zilverberg maken van uw bedrijf een inspirerende (werk)plek.

Achter ieder kunstwerk zit een verhaal.
Aan het kunstwerk is te zien hoe kunstenaar Eric Zilverberg in het leven staat. Kleurgebruik, compositie en materiaalkeuze komen niet toevallig samen, ze zijn een keuze die samenhangt met de reflectie van de kunstenaar op de wereld en/of op zichzelf.

Limited Editons

Atelier Zilver biedt bedrijven en particulieren de mogelijkheid om een keuze te maken uit een ruime collectie Limited Edition werken (max oplage 25 st.) bestaande uit litho’s, zeefdrukken en etsen. Tevens heeft u de mogelijkheid om eens per 6 maanden het kunstwerk om te ruilen voor een ander kunstwerk.

Afmetingen Limited Editions
50×70 cm. en 70 x 100 cm. inclusief lijst.

Alle kunstwerken zijn zorgvuldig uitgekozen voor een kunstminnend publiek en beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijf tegen aantrekkelijke huurtarieven vanaf €12,50 per maand.

Hieronder de foto’s plaatsen