Wij helpen u graag bij uw zoektocht om dát ene speciale kunstwerk, dat bij uw persoonlijkheid en stijl past, te vinden. Wij voorzien zowel bedrijven als particulieren van deskundig advies over een eventuele aankoop. 

Maak gerust een afspraak om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.

Bezichtigen
Wilt u het werk eerst in het atelier komen bekijken, dan bent u (op afspraak) van harte welkom in het atelier in Laren NL of Turnhout BE

Proefplaatsing
Heeft u een schilderij of beeld gevonden dat u aanspreekt maar twijfelt u nog aan uw keuze? Vraag gerust een proefplaatsing aan. Binnen een straal van 30 km doen wij dat gratis en vrijblijvend. 

Af te halen
Aangekocht werk kan ook op afspraak, worden afgehaald in het atelier in Laren NL of in Turnhout BE.

Online
Het is mogelijk om direct werk aan te kopen via deze website! Betalingen kunnen online uitgevoerd worden via overboeking, bankpas of creditcard.

Verzending
De aangekochte werken kunnen ook worden verzonden naar een door u op te geven adres,  verzending gebeurt dan zonder lijst. Werken op linnen zijn opgespied,  werken op papier worden opgerold in een koker of op verzoek ingelijst. Alles dusdanig verpakt, dat het risico op schade zo veel mogelijk wordt uitgesloten. Het werk wordt verzekerd verzonden; kosten hiervoor zijn voor de koper.

Bezorging
Ligt het gewenste bezorgadres binnen een uur rijden één van onze adressen in België of Nederland, dan bieden wij u een gratis service tot bezorging aan.