Kunst beleven

Kunst moet je beleven.
Wanneer kunst je ziel raakt, geeft het je kippenvel en kleine momentjes van geluk.

‘Als ik later groot ben, wordt ik een beroemd kunstenaar’, zei Eric Zilverberg als kleine jongen tegen zijn moeder. En kunstenaar is wat Eric Zilverberg geworden is, hij heeft inmiddels over de hele wereld gewerkt en geëxposeerd. Maar hoe wordt je eigenlijk kunstenaar?


Art Class

Tijdens een Art Class nemen vader en zoon, Eric en Mitja Zilverberg, u mee door het leven van kunstenaar Eric Zilverberg.

4 Keer per jaar organiseert Atelier Zilver, de Art Class in zowel Laren (NL) als Turnhout (BE). Tijdens deze ochtend of middag nemen we u aan de hand van een thema, mee langs de schilderijen van Eric Zilverberg en maakt u kennis met het leven en gedachtenwereld van de schilder.

Dit alles natuurlijk onder het genot van een hapje en drankje.

De Atelier Zilver Art Class duurt 3 uur en kost € 25,00 per persoon.
Om het exclusief en persoonlijk te houden is er plaats voor maximaal 10 personen

Heeft u zelf een leuke groep van 6 tot 10 personen? Dan is het ook mogelijk om de Atelier Zilver Art Class prive te boeken.


Open Atelier

Beste kunstliefhebber,
Bij deze nodigen we u van harte uit voor de Open Atelier dagen. Tijdens de Open Atelier dagen kunt u kennismaken met het leven en werk van kunstenaar Eric Zilverberg. Zo ontdekt u de bijzondere en persoonlijke verhalen achter de schilderijen en bronzen beelden.

De zoektocht naar en het vinden van verrassende kunstwerken, is zo’n beetje het leukste wat er is. Daarom organiseren we een paar keer per jaar een vernissage of Open Atelier weekend met de schilderijen en bronzen beelden van Eric Zilverberg. Deze Open Atelier dagen vinden afwisselend plaats in Turnhout (BE) en Laren (NL)