De kunstuitleen van Atelier Zilver biedt bedrijven en particulieren de mogelijkheid om een keuze te maken uit de uitgebreide collectie schilderijen van Eric Zilverberg.

U kunt kiezen uit een ruime collectie Limited Edition werken (max oplage 25 st.) bestaande uit litho’s, zeefdrukken en etsen. Tevens heeft u de mogelijkheid om eens per 6 maanden het kunstwerk om te ruilen voor een ander kunstwerk.

Afmetingen Limited Editions
50×70 cm. en 70 x 100 cm. inclusief lijst.

Alle kunstwerken zijn zorgvuldig uitgekozen voor een kunstminnend publiek en beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijf tegen aantrekkelijke huurtarieven.

Kunst op de werkvloer vergroot zowel het werkplezier van uw personeel als de uitstraling van uw bedrijf. Wij denken graag met u mee over de precieze invulling en uitvoering van kunst op de werkvloer in zowel het groot-, midden- als kleinbedrijf.

U bent van harte welkom bij Atelier Zilver maar we komen ook graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken. De beste plek om een kunstwerk te beoordelen is in de ruimte waar het uiteindelijk geplaatst gaat worden. Daarom biedt Atelier Zilver gratis en vrijblijvend kunstadvies en een proefplaatsing bij u thuis of op de zaak.

Na een inventarisatie van uw woning of bedrijfspand bekijken we samen aan de hand van uw wensen, smaak en budget de mogelijkheden. Tijdens een vrijblijvende proefplaatsing kunt zelf een keuze maken of u laat de keuze aan onze over aan onze kunstexpert.

Kunst op de werkvloer zorgt voor een uitstraling die past bij uw organisatie en meer motivatie bij de werknemers en zal positief bijdragen aan uw imago. Atelier zilver biedt de mogelijkheid om per half jaar de werken te wisselen. Veel bedrijven zijn u reeds voorgegaan. Maak nu een afspraak met de kunstadviseurs van Atelier Zilver 

Atelier zilver biedt de mogelijkheid om de kunstwerken aan te kopen, te huren of te huurkopen. Via onze kunstuitleen kunt u een of meerdere kunstwerken huren of huur-kopen. U betaalt hiervoor een vast bedrag per maand.

Huur-koop
Bij huur-koop heeft u de mogelijkheid om de kunstwerken te wisselen en heeft u de mogelijkheid de kunstwerken aan te kopen wanneer u wenst. Bij huur-koop bouwt u maandelijks een tegoed op. Dit tegoed wordt in mindering gebracht wanneer u een kunstwerk wenst aan te kopen.

Huren
Bij huren bouw je ten opzichte van huur-koop geen tegoed op, er is uiteraard wel de mogelijkheid om de kunstwerken te wisselen.

Tarieven Kunstuitleen
Catalogus Kunstuitleen