fbpx ...

Life after the virus

Schilderij Life after the Virus Eric ZilverbergSchilderij Life after the Virus

Nu het lijkt dat we het Corona-virus steeds meer onder controle krijgen en de regels steeds meer versoepeld worden is het ook voor Atelier Zilver belangrijk om weer vooruit te kijken. Eric Zilverberg heeft daar een mooi passend schilderij bij gemaakt; Life after the virus. (VERKOCHT)

Door het Corona-virus zijn veel exposities, kunstbeurzen, atelier-routes, enz. afgelast of verplaatst. Het is dus aan ons om onze agenda voor de rest van het jaar opnieuw in te delen. Daarbij is het belangrijk om te weten hoe een expositie met het Corona-virus omgaat en of dat invloed heeft op de kunstenaars en bezoekers.

Een van de beurzen waar we mee bezig zijn is de Art Nocturne Knocke in Knokke-Heist Vlaanderen van 8 tot 16 augustus 2020. We zijn uitgenodigd om daar de bronzen beelden van Eric Zilverberg aan het grote kunstminnende publiek te tonen. Op de Art Nocturne Knocke komen jaarlijks meer dan 10.000 bezoekers om het werk van ongeveer 50 gerenommeerde kunstenaars te bekijken en aan te kopen. Op deze kunstbeurs staan diverse grote internationale kunstenaars, de prijzen variëren van 400 tot 2.000.000 euro en is zeker de moeite waard om te bezoeken.

Wenst u meer informatie over een van onze kunstwerken of activiteiten? Of wenst u een bezoek te brengen aan de galerie of het atelier in Turnhout of Laren? Laat uw gegevens hieronder achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

3 + 13 =

De kunstwerken van Eric Zilverberg zijn te bewonderen bij All About Beauty in Turnhout

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.