fbpx

De hemel van mijn gedachten

Schilderij De hemel van mijn gedachte

Kom binnen, stap in het schilderij “De hemel van mijn gedachten” en betreed de wereld van kunstenaar Eric Zilverberg. Als Alice in Wonderland neem ik je mee naar een wonderbaarlijke wereld die je nog niet eerder gezien hebt.

Schilderij De hemel van mijn gedachte van Eric Zilverberg

Zet je ratio aan de kant, open je hart, laat je fantasie en je gevoel het overnemen Laat je overdonderen en blijf je verwonderen om wat je allemaal ziet.

Het schilderij De hemel van mijn gedachten is hier te koop

Wenst u meer informatie over een van onze kunstwerken of activiteiten? Of wenst u een bezoek te brengen aan de galerie of het atelier in Turnhout of Laren? Laat uw gegevens hieronder achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

8 + 2 =

De kunstwerken van Eric Zilverberg zijn te bewonderen bij All About Beauty in Turnhout