fbpx

Beeld moeder met kind

Bronzen beeld Moeder en kind

Dit bronzen beeld “Moeder met kind” van Eric Zilverberg vertelt over de band tussen moeder en kind. De band tussen moeder en kind is ontzettend speciaal en sterk. Niet zo vreemd, aangezien de moeder het kindje ongeveer negen maanden in de buik gedragen heeft.

Bronzen beeld moeder en kind van Eric Zilverberg

Bronzen beeld

Negen maanden lang heeft de moeder het kindje dag en nacht heel dichtbij zich gedragen in haar buik.

De natuurlijke band tussen een moeder en haar kind begint al tijdens de zwangerschap en is van groot belang voor een opgroeiend kind. Een kind dat zich veilig kan hechten aan een ouder, krijgt een positief zelfbeeld en kan zich sociaal en emotioneel beter ontwikkelen.

De sterke band tussen een moeder en haar kind is moeilijk in woorden te beschrijven. Misschien moet je zelf voelen en ervaren hoe het is als je warm wordt wanneer je naar je kind kijkt, hoe het voelt wanneer je als een leeuwin je kind wil beschermen. Dan kun je misschien geloven dat een moeder plots een oerkracht voelt en een zwaar rotsblok kan optillen om haar kind te redden. Of ineens voelt dat haar kind, dat zich kilometers ver weg bevindt, het moeilijk heeft en haar nodig heeft.

Bronzen beeld moeder en kind

Dat speciale gevoel tussen moeder en kind heeft kunstenaar Eric Zilverberg proberen vast te leggen in beeld van brons en steen.

Wenst u dit of een ander beeld van Eric Zilverberg gratis en vrijblijvend bij u thuis of in ons atelier te bezichtigen? Stuur ons gerust een berichtje voor het maken van een afspraak.

Wenst u meer informatie over een van onze kunstwerken of activiteiten? Of wenst u een bezoek te brengen aan de galerie of het atelier in Turnhout of Laren? Laat uw gegevens hieronder achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

5 + 4 =

De kunstwerken van Eric Zilverberg zijn te bewonderen bij All About Beauty in Turnhout