fbpx ...

Verbaasd kijk ik om me heen en zie een wereld die aan het veranderen is

Kunst laat de werkelijkheid zien

Kunst is vaak mooier dan de werkelijkheid. Kunst laat zien hoe de werkelijkheid in elkaar steekt, maar ook hoe die hoort te zijn. De schilderijen en bronzen beelden van Eric Zilverberg bestaan net als de echte wereld ook uit een samenspel tussen verschillende figuren en gebeurtenissen. In het leven moeten we leren dansen op het ritme van de kosmos, elke dag brengt weer nieuwe uitdagingen waardoor we uit balans kunnen raken.

Eric Zilverberg maakt figuratieve schilderijen, met vaak een mysterieuze uitstraling en een inhoud die je lastig kunt vastpinnen, Je ogen gaan overal naar toe, op ieder stukje doek is weer een nieuw verhaal te ontdekken.

Het schilderij ‘Verbaasd kijk ik om heen en zie een wereld die aan het veranderen is’ van Eric Zilverberg is hier te koop

Schilderrij Kunst laat de werkelijkheid zien

Wenst u meer informatie over een van onze kunstwerken of activiteiten? Of wenst u een bezoek te brengen aan de galerie of het atelier in Turnhout of Laren? Laat uw gegevens hieronder achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

8 + 7 =

De kunstwerken van Eric Zilverberg zijn te bewonderen bij All About Beauty in Turnhout

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.