Boerenjasmijn

Schilderij boerenjasmijn van Eric Zilverberg

Wanneer de winter ten einde loopt, ontstaat er een verandering in de natuur. Het stijgen van de temperatuur geeft de natuur de aanzet om van gedaante te veranderen en een metamorfose te ondergaan. Heel langzaam ontwaakt de natuur en maakt het grauwe plaats voor jong fris groen en ontwaken de eerste geurende bloemen.

schilderij Boerenjasmijn van Eric Zilverberg

Eric Zilverberg schilderde dit schilderij Boerenjasmijn terwijl hij genoot van al het moois het voorjaar te bieden heeft.

Wenst u dit schilderij gratis en vrijblijvend in ons atelier of bij u thuis te bezichtigen, stuur ons gerust een berichtje voor een afspraak.

Wenst u meer informatie over een van onze kunstwerken of activiteiten? Of wenst u een bezoek te brengen aan de galerie of het atelier in Turnhout of Laren? Laat uw gegevens hieronder achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

2 + 2 =

De kunstwerken van Eric Zilverberg zijn te bewonderen bij All About Beauty in Turnhout