...

Art Class

Art Class, samen kunst beleven

‘Als ik later groot ben, wordt ik een beroemd kunstenaar’, zei Eric Zilverberg als kleine jongen tegen zijn moeder. En kunstenaar is wat Eric Zilverberg geworden is, hij heeft inmiddels over de hele wereld gewerkt en geëxposeerd. Maar hoe wordt je eigenlijk kunstenaar?

Tijdens een Art Class nemen vader en zoon, Eric en Mitja Zilverberg u mee op reis door het leven van kunstenaar Eric Zilverberg.

4 Keer per jaar organiseert Atelier Zilver, de Art Class in zowel Laren (NL) als Turnhout (BE). Tijdens deze ochtend of middag nemen we u aan de hand van een thema, mee langs de schilderijen van Eric Zilverberg en maakt u kennis met het leven en gedachtenwereld van de schilder.

Kunst beleven Art Class Eric Zilverberg Atelier Zilver

Dit alles natuurlijk onder het genot van een hapje en drankje.

De Atelier Zilver Art Class duurt 3 uur en kost € 25,00 per persoon.
Om het exclusief en persoonlijk te houden is er plaats voor maximaal 10 personen.

Heeft u zelf een leuke groep van 6 tot 10 personen? Dan is het ook mogelijk om de Atelier Zilver Art Class prive te boeken.

“Schilderen is als ademen”
Tijdens de Art Class in Atelier Zilvermogen kennismaken met nieuwe schildertechnieken bij Eric en Mitja Zilverberg Een groot kunstenaar met kleurrijke werken, die je uitdaagt en inspireert. Prachtige namiddag 🙏
Gerda

Wenst u meer informatie over een van onze kunstwerken of activiteiten? Of wenst u een bezoek te brengen aan de galerie of het atelier in Turnhout of Laren? Laat uw gegevens hieronder achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

4 + 6 =

De kunstwerken van Eric Zilverberg zijn te bewonderen bij All About Beauty in Turnhout

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.