fbpx

Open Atelier

Open Atelier

Beste kunstliefhebber,
Bij deze nodigen we u van harte uit voor de Open Atelier dagen.

De zoektocht naar en het vinden van verrassende kunstwerken, is zo’n beetje het leukste wat er is. Daarom organiseren we een paar keer per jaar een vernissage of Open Atelier weekend met de schilderijen en bronzen beelden van Eric Zilverberg. Deze Open Atelier dagen vinden afwisselend plaats in Turnhout (BE) en Laren (NL). Zie agenda

Atelier Eric Zilverberg Open Atelier dagen

Tijdens deze dagen kunt u kennismaken met het leven en werk van kunstenaar Eric Zilverberg. Zo ontdekt u de bijzondere en persoonlijke verhalen achter de schilderijen en bronzen beelden.

“Kunst met een verhaal”
Ontzettend leuk om een bezoek te brengen aan de Open Atelier dagen van vader en zoon Eric en Mitja Zilverberg. Je krijgt een kijkje in het verhaal van de kunstenaar en ziet hoe dat dan vervolgens op doek verschijnt. En dat onder het genot van een hapje en een drankje, love it!

Petra

Wenst u meer informatie over een van onze kunstwerken of activiteiten? Of wenst u een bezoek te brengen aan de galerie of het atelier in Turnhout of Laren? Laat uw gegevens hieronder achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

11 + 12 =

De kunstwerken van Eric Zilverberg zijn te bewonderen bij All About Beauty in Turnhout