...

Je levenswerk Schilderij over je leven

Je levenswerk

Een schilderij over je leven
A personalised painting

Je levenswerk. Een schilderij van je levenHeb je ooit al eens je eigen (levens)verhaal op een schilderij willen hebben of de visie van je bedrijf creatief vertaald willen hebben op een schilderdoek?

Bij Atelier Zilver bieden we deze unieke mogelijkheid. Wij brengen jouw persoonlijke verhaal tot leven…

.In een wereld waarin woorden vaak de kracht hebben om verhalen te vertellen, is het soms de stille taal van kunst die de diepste geheimen van de ziel onthult. Jouw levensverhaal is geen uitzondering.

Atelier Zilver helpt jou om jouw persoonlijke verhaal neer te zetten. Niet verteld in zinnen of paragrafen, maar in penseelstreken en kleuren, gevangen in een kunstwerk.

Kunst heeft de buitengewone kracht om verhalen te vertellen die geen woorden kunnen uitdrukken. Het is een medium dat de ziel kan vangen en uitdrukken op manieren die soms verder gaan dan de grenzen van taal.

Hoe werkt het?

Rudolph van Veen. Schilderij van zijn levenIn een gesprek waarin we de hoogtepunten van jouw leven of bedrijf bespreken, bespreken we de elementen die onmisbaar zijn in het verhaal. Dit kunnen bijvoorbeeld woonplaatsen zijn, maar ook andere plaatsen met een speciaal verhaal, hobby’s, relaties of andere speciale gebeurtenissen. Alles is mogelijk, het gaat om jouw persoonlijke verhaal.

Alles gebeurt in een rustige en intieme setting. Terwijl Mitja Zilverberg je interviewt en persoonlijke vragen stelt over je leven en of bedrijf probeer kunstenaar  Eric Zilverberg deze speciale momenten op het doek te vangen.

Op de foto hiernaast zie je het persoonlijke schilderij dat Eric Zilverberg maakte voor tv-kok Rudolph van Veen. Een deel van het proces werd uitgezonden in het tv-programma dat Rudolph maakt voor 24Kitchen.

Voor bedrijven is het ook mogelijk om de visie en het verhaal van het bedrijf op doek te vangen tijdens een speciale en bijzondere teambuildingdag rond kunst en communicatie. Omdat kunst om communicatie, het overbrengen van een boodschap en het uitten van je creativiteit gaat, nemen we de deelnemers mee op reis om zelf weer creatief en out of the box te denken. We nodigen de deelnemers uit om zelf hun eigen kleine kunstwerkje te maken.

Na deze gezellige en leerzame dag, werkt kunstenaar Eric Zilverberg in zijn atelier het kunstwerk verder af en wordt het schilderij ongeveer 2 weken later persoonlijk onthuld.

Vragen?

Heb je nog vragen? Stel ze gerust, we helpen je graag verder!

Wil je graag meer weten de verschillende mogelijkheden? Bel ons gerust op nummer 0032 (0)465 00 49 25 of mail ons op mitja@atelierzilver.com voor meer informatie of vul het onderstaand invulformulier in, dan nemen wij nemen snel contact met je op.

Invul formulier

Je kunt hier de schilderijen en beelden van Eric Zilverberg bekijken.
De kunstwerken van Eric Zilverberg zijn te bewonderen bij All About Beauty in Turnhout

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.