fbpx

Lezing investeren in kunst Woensdag 20 november

Lezing: Kunstverzamelen & Investeren in Kunst met Mitja Zilverberg

Datum: Woensdag 20 november
Tijd:19:30 uur
Locatie: Syneton Building – Home of Business
Puursesteenweg 390c
Bornem – Belgie

Investeer in Kunst met Inzicht en Passie
Ben je een kunstliefhebber en wil je meer weten over het verzamelen van kunst of investeren in unieke kunstwerken? Tijdens deze exclusieve lezing van Mitja Zilverberg, een ervaren kunstverzamelaar en kunstmarktexpert, duik je dieper in de fascinerende wereld van kunstverzamelen én hoe je kunstwerken kunt inzetten als waardevolle investering. Of je nu een beginner bent of al een ervaren verzamelaar, deze lezing biedt waardevolle inzichten waarmee je slimme keuzes kunt maken.

 

Wat Je Kunt Verwachten

Tijdens deze lezing leer je:

  • Hoe je start met kunstverzamelen: Waar let je op bij het kopen van kunstwerken? Hoe herken je waardevolle stukken?
  • Kunst als een slimme investering: Hoe kan kunst een winstgevende investering zijn? Wat zijn de do’s en don’ts?
  • Het bepalen van de waarde van kunstwerken: Welke factoren spelen een rol bij de waardebepaling van kunst? Leer wat belangrijk is bij het kiezen van je volgende aankoop.
  • Actuele trends in de kunstmarkt: Wat zijn de opkomende kunstenaars en stijlen die nu relevant zijn en in de toekomst waardevol kunnen zijn?
  • Tips voor zowel beginnende als gevorderde verzamelaars:Praktische adviezen om je collectie uit te breiden of nieuwe investeringen te doen.
bezig investeren in kunst

Waarom Je Deze Lezing Niet Mag Missen

  • Kennis van een expert: Mitja Zilverberg is een ervaren kunstverzamelaar met een uitgebreide achtergrond in kunstwereld. Hij deelt zijn diepgaande kennis en praktische tips.
  • Voor beginners en gevorderden: Of je nu net begint met kunstverzamelen of al een ervaren kunstliefhebber bent, je zult inzichten opdoen die je meteen kunt toepassen.
  • Haal meer uit je passie:Of je nu je collectie wilt uitbreiden of een slimme investering wilt doen, deze lezing geeft je de tools om betere keuzes te maken.
Mitja Zilverberg

Over Mitja Zilverberg

Mitja Zilverberg is een gerespecteerde kunstadviseur met jarenlange ervaring in zowel het verzamelen als investeren in kunst. Zijn expertise omvat een breed scala aan kunststromingen en hij heeft talloze kunstcollecties opgebouwd en geadviseerd. Zijn kennis van de kunstmarkt maakt hem de perfecte gids voor iedereen die overweegt kunst te kopen als passie én investering. Zijn kennis van hedendaagse en klassieke kunststromingen, gecombineerd met een scherpe blik voor waarde, maakt hem dé expert op het gebied van kunst als investering.

Locatie & Praktische Informatie

– Datum: Woensdag 20 november
– Tijd:19:30 uur
– Locatie: Syneton Building – Home of Business
Puursesteenweg 390c, Bornem (BE)

Tickets & Inschrijven
– Toegangsprijs: € 25,00
– Plaatsen zijn beperkt, reserveer nu om jouw plek te verzekeren!

Mis deze kans niet om je kennis over kunst te verdiepen en te ontdekken hoe je kunst kunt gebruiken als waardevolle investering!

Reserveer jouw plek vandaag en laat je inspireren door Mitja Zilverberg!
Boek jouw ticket vandaag en ontdek de kracht van kunst!

Atelier Zilver
De plek waar kunst en kennis samenkomen.