Kunst beleven

Kunst beleven

Kunst moet je beleven.
Wanneer kunst je ziel raakt, geeft het je kippenvel en kleine momentjes van geluk.

‘Als ik later groot ben, wordt ik een beroemd kunstenaar’, zei Eric Zilverberg als kleine jongen tegen zijn moeder. En kunstenaar is wat Eric Zilverberg geworden is, hij heeft inmiddels over de hele wereld gewerkt en geëxposeerd. Maar hoe wordt je eigenlijk kunstenaar?

Kunst Beleven met Eric Zilverberg Atelier Zilver

Art Class, samen kunst beleven

Tijdens een Art Class nemen vader en zoon, Eric en Mitja Zilverberg, u mee door het leven van kunstenaar Eric Zilverberg.

4 Keer per jaar organiseert Atelier Zilver, de Art Class in zowel Laren (NL) als Turnhout (BE). Tijdens deze ochtend of middag nemen we u aan de hand van een thema, mee langs de schilderijen van Eric Zilverberg en maakt u kennis met het leven en gedachtenwereld van de schilder.

Dit alles natuurlijk onder het genot van een hapje en drankje.

De Atelier Zilver Art Class duurt 3 uur en kost € 25,00 per persoon.
Om het exclusief en persoonlijk te houden is er plaats voor maximaal 10 personen

Heeft u zelf een leuke groep van 6 tot 10 personen? Dan is het ook mogelijk om de Atelier Zilver Art Class prive te boeken.

Tijdens de Art Class in Atelier Zilver mogen kennismaken met nieuwe schildertechnieken bij Eric Zilverberg en Mitja Zilverberg Een groot kunstenaar met kleurrijke werken, die je uitdaagt en inspireert. Prachtige namiddag 🙏
“Schilderen is als ademen”
Gerda Willems

Teambuilding met Atelier Zilver

Teambuilding met Atelier Zilver staat voor
Creativiteit – Verbinding – Samenwerking – Communicatie

Dat zijn de sleutelwoorden voor dit unieke evenement. Een mens is vaak creatiever dan hij of zij zelf denkt. In elk beroep en in elke functie moet je creatief omgaan met alle impulsen die dagelijks op je pad komen. Goede samenwerking en duidelijke communicatie is de sleutel naar een betere samenwerking en een goed functionerend bedrijf. Het geeft betere resultaten op elk niveau. Des te beter je communiceert met je omgeving, of dit nu collega’s zijn of klanten zijn, des te gemakkelijker je door je takenlijst gaat. Wanneer je zelf duidelijk en vriendelijk communiceert ervaar je minder negativiteit van een ander omdat het voor de ander duidelijk is, waar hij of zij aan toe is.

Tijdens deze creatieve teambuilding gaan we hier dieper op in. Met als uiteindelijk doel om gezamenlijk met je team of afdeling, jullie boodschap zo te communiceren dat kunstenaar Eric Zilverberg jullie verhaal kan vertalen naar een uniek schilderij. Eric Zilverberg zet jullie boodschap live op het doek.

Je hoeft dus zelf niet met kwasten en verf aan de slag, maar het werk ontstaat terwijl de visie zich ontvouwt.

Als kers op de taart wordt 2 weken later, jullie eigen unieke schilderij onthuld zodat deze een mooie plek in de zaak kan krijgen.

Open Atelier

Beste kunstliefhebber,
Bij deze nodigen we u van harte uit voor de Open Atelier dagen.

Tijdens de Open Atelier dagen kunt u kennismaken met het leven en werk van kunstenaar Eric Zilverberg. Zo ontdekt u de bijzondere en persoonlijke verhalen achter de schilderijen en bronzen beelden.

De zoektocht naar en het vinden van verrassende kunstwerken, is zo’n beetje het leukste wat er is. Daarom organiseren we een paar keer per jaar een vernissage of Open Atelier weekend met de schilderijen en bronzen beelden van Eric Zilverberg. Deze Open Atelier dagen vinden afwisselend plaats in Turnhout (BE) en Laren (NL). Zie agenda

Hotel Antwerpen Lit d’Art

Het kunsthotel in Antwerpen heeft een loft ingericht met werken van Eric Zilverberg. U kunt hier overnachten en kunst beleven. https://litdart.com