fbpx

Kunst beleven

kunst beleven Atelier Zilver

Kunst beleven

Kunst beleven

Kunst moet je beleven.
Wanneer kunst je ziel raakt, geeft het je kippenvel en kleine momentjes van geluk.
Atelier Zilver biedt naast een bezoek aan het atelier diverse mogelijkheden om kunst te  beleven.

Kunst komt tot leven
Bij Atelier Zilver kan je op een unieke manier kunst beleven. Bij veel schilderijen hebben we een icoontje geplaatst dat je met je telefoon kunt scannen. Het icoontje brengt je direct naar een audiofragment waarin de kunstenaar (terwijl je naar het schilderij kijkt) uitleg geeft over de symboliek en emotionele geladenheid van het werk. Op deze bijzondere manier komt het schilderij tot leven.

 

Ontdek de Magie van Schilderen met onze online Schilderlessen
Ben je op zoek naar een creatieve uitlaatklep? Verlang je naar een manier om stress te verminderen en innerlijke rust te vinden? Wil je jezelf beter leren uitdrukken en je artistieke vaardigheden ontwikkelen? Dan is onze schildercursus precies wat je nodig hebt!

Waarom onze Schildercursus?
1. Creatieve Uitlaatklep: Voel de vrijheid van expressie terwijl je de magie van schilderen ontdekt. Laat je gedachten afdwalen terwijl je penseelstreken op het doek danst en je eigen unieke wereld creëert.
2. Stressvermindering: Laat de zorgen van de dag achter je terwijl je je concentreert op het schilderproces. Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en vind rust en kalmte in elke penseelstreek.
3. Zelfexpressie: Leer hoe je je innerlijke wereld kunt uitdrukken met verf en penseel. Ontdek hoe je je gevoelens, emoties en ideeën kunt vertalen naar prachtige kunstwerken die spreken zonder woorden.
4. Ontwikkeling van Vaardigheden: Of je nu een absolute beginner bent of al wat ervaring hebt, onze cursus biedt een gestructureerde en begeleide manier om je schildervaardigheden te ontwikkelen. Leer nieuwe technieken, verfijn je talenten en groei als kunstenaar.
5. Zelfvertrouwen Vergroten: Ervaar een gevoel van voldoening en trots terwijl je je eigen vooruitgang ziet en kunstwerken voltooit die je nooit voor mogelijk had gehouden. Bouw zelfvertrouwen op en ontdek de kracht van je eigen creativiteit.

Wacht niet langer – schrijf je vandaag nog in voor onze online schildercursus en begin aan jouw reis naar zelfexpressie, ontspanning en creatieve voldoening!

Kunst beleven Art Class Eric Zilverberg Atelier ZilverArt Class
Op regelmatige basis organiseert Atelier Zilver een Art Class. Tijdens een Art Class nemen vader en zoon, Eric en Mitja Zilverberg u mee op reis, langs de schilderijen en beelden door het leven van kunstenaar Eric Zilverberg. Zo maakt u kennis met het leven en gedachtenwereld van de kunstenaar. Lees hier meer over de Art Class. Ontdek hier meer over de Art Class

kunst beleven Team buildingTeam Building
Voor bedrijven, verenigingen, families en andere groepen organiseert Atelier Zilver een team building ochtend of middag rond het thema kunst. Een mens is vaak creatiever dan hij of zij zelf denkt. In elk beroep en in elke functie moet je creatief omgaan met alle uitdagingen die dagelijks op je pad komen. Kunstenaar Eric Zilverberg zal jullie verhaal vertalen naar een uniek schilderij, hij zet jullie boodschap live op het doek. Ontdek hier meer over Team Building en Kunst.

Open Atelier
Atelier Eric ZilverbergTijdens de Open Atelier dagen opent Atelier Zilver de deuren voor kunstliefhebbers groot en klein. De zoektocht naar en het vinden van verrassende kunstwerken, is zo’n beetje het leukste wat er is. Daarom organiseren we een paar keer per jaar een vernissage of Open Atelier weekend. Tijdens de Open Atelier dagen kunt u kennismaken met het leven en werk van Eric en Mitja Zilverberg. Zo ontdekt u de bijzondere en persoonlijke verhalen achter de schilderijen en bronzen beelden. Deze Open Atelier dagen vinden afwisselend plaats in Turnhout (BE) en Laren (NL) Ontdek hier meer over het Open Atelier

Kunsthotel  Lit d’Art Antwerpen
Het kunsthotel in Antwerpen heeft een loft speciaal ingericht met werken van Eric Zilverberg. U kunt hier overnachten en kunst beleven. https://litdart.com

Wenst u meer informatie over een van onze kunstwerken of activiteiten? Of wenst u een bezoek te brengen aan de galerie of het atelier in Turnhout of Laren? Laat uw gegevens hieronder achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

11 + 2 =

De kunstwerken van Eric Zilverberg zijn te bewonderen bij All About Beauty in Turnhout