fbpx

Team building met kunst

Teambuilding met Atelier Zilver

Teambuilding met Atelier Zilver staat voor
Creativiteit – Verbinding – Samenwerking – Communicatie

Dat zijn de sleutelwoorden voor dit unieke evenement. Een mens is vaak creatiever dan hij of zij zelf denkt. In elk beroep en in elke functie moet je creatief omgaan met alle uitdagingen die dagelijks op je pad komen. Een goede samenwerking en duidelijke communicatie is de sleutel tot een betere samenwerking en een goed functionerend bedrijf. Het geeft betere resultaten op elk niveau. Des te beter je communiceert met je omgeving, of dit nu collega’s zijn of klanten zijn, des te gemakkelijker je door je takenlijst gaat. Wanneer je zelf duidelijk en vriendelijk communiceert, ervaar je minder negativiteit van een ander omdat het voor de ander duidelijk is, waar hij of zij aan toe is.

kunst beleven TeambuildingTijdens deze creatieve teambuilding gaan we dieper op deze onderwerpen in. Met als uiteindelijk doel om gezamenlijk met je team of afdeling, jullie boodschap zo te communiceren dat kunstenaar Eric Zilverberg jullie verhaal kan vertalen naar een uniek schilderij. Eric Zilverberg zet jullie boodschap live op het doek.

Je hoeft dus zelf niet met kwasten en verf aan de slag, het werk ontstaat terwijl de visie zich ontvouwt.

Als kers op de taart wordt een paar weken later, jullie eigen unieke schilderij onthuld zodat deze een mooie plek in de zaak kan krijgen.

Wenst u meer informatie over een van onze kunstwerken of activiteiten? Of wenst u een bezoek te brengen aan de galerie of het atelier in Turnhout of Laren? Laat uw gegevens hieronder achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

5 + 8 =

De kunstwerken van Eric Zilverberg zijn te bewonderen bij All About Beauty in Turnhout