fbpx ...

Schilderles

Online schilderles

Online cursus creatief schilderen extra aanbieding

online cursus schilderen Atelier Zilver

Ben je klaar om je artistieke talenten naar nieuwe hoogten te tillen? Droom je ervan om jouw eigen kunstwerken te maken op canvas en papier? Verlang je naar de vaardigheid om je eigen meesterwerken te creëren op doek? Dan zijn de online schilderlessen van Mitja en Eric Zilverberg precies wat je nodig hebt om je artistieke dromen waar te maken! 

Original price was: €350,00.Current price is: €95,00.

Wat maakt deze cursus uniek?

Mitja en Eric Zilverberg, zijn beide gepassioneerde en ervaren kunstschilders, ze nemen je mee op een betoverende reis door de kunst van het schilderen. Met zijn inmiddels 60 jarenlange expertise en liefde voor het vak, zal Eric je begeleiden van de basisprincipes tot geavanceerde technieken, waardoor je zelfvertrouwen groeit en je creativiteit bloeit. Mitja Zilverberg zal je vooral helpen en ondersteunen in het technische gedeelte van het schilderproces.

Wat kun je verwachten?

 • Professionele begeleiding van twee experts: Eric Zilverberg is niet zomaar een schilder; hij is een meester in zijn vakgebied. Met zijn jarenlange ervaring en passie voor kunst, zal hij je stap voor stap begeleiden naar het worden van een schildertalent. Mitja Zilverberg zal je vooral helpen en ondersteunen in het technische gedeelte van het schilderproces.
 • Flexibel Leren: Met de online schilderlessen van Mitja en Eric Zilverberg kun je leren op je eigen tempo, waar en wanneer je maar wilt. Geen gedoe meer met starre schema’s of reizen naar lessen. Alles wat je nodig hebt is een internetverbinding, een dosis nieuwsgierigheid en een verlangen om te leren!
Online schliderles
 • Toegankelijk voor Beginners en Gevorderden: Of je nu net begint met schilderen of al enige ervaring hebt, de lessen van Mitja en Eric Zilverberg zijn perfect voor jou! De lessen zijn ontworpen om aan te sluiten bij jouw niveau, van de basics tot gevorderde technieken, Van basistechnieken tot geavanceerde concepten, er is voor elk wat wils.
 • Interactieve Videolessen: Stap in de wereld van Mitja en Eric Zilverberg met boeiende video’s waarin zij verschillende technieken, geheimen, tips en tricks delen. Je zult zult versteld staan hoe snel je beter word en hoe snel je vooruitgang boekt met zijn duidelijke en heldere instructies en demonstraties.
 • Persoonlijke Aandacht: Als student van Mitja en Eric Zilverberg krijg je de kans om persoonlijke feedback te ontvangen op je werk. Mitja en Eric zullen je begeleiden, aanmoedigen en waardevolle inzichten delen om je te helpen groeien in je schildervaardigheden te verbeteren.

Ervaring van deelnemer Henk

“Deze cursus heeft mijn kijk op kunst veranderd en mijn creatieve zelfvertrouwen vergroot. Sterk aanbevolen voor iedereen die zijn artistieke horizon wil verbreden”.

VOORJAARSACTIE

Levenslang toegang tot de  cursus voor maar € 95,- ipv € 350,-

 

Waarom kiezen voor schilderles van Mitja en Eric Zilverberg?

 • Online schliderlesCreatieve Uitlaatklep: Voel de vrijheid van expressie terwijl je de magie van schilderen ontdekt. Laat je gedachten afdwalen terwijl je penseelstreken op het doek danst en je eigen unieke wereld creëert.
 • Stressvermindering: Laat de zorgen van de dag achter je terwijl je je concentreert op het schilderproces. Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en vind rust en kalmte in elke penseelstreek.
 • Zelfexpressie: Leer hoe je je innerlijke wereld kunt uitdrukken met verf en penseel. Ontdek hoe je je gevoelens, emoties en ideeën kunt vertalen naar prachtige kunstwerken die spreken zonder woorden.
 • Ontwikkeling van Vaardigheden: Of je nu een absolute beginner bent of al wat ervaring hebt, onze cursus biedt een gestructureerde en begeleide manier om je schildervaardigheden te ontwikkelen. Leer nieuwe technieken, verfijn je talenten en groei als kunstenaar.
 • Zelfvertrouwen Vergroten: Ervaar een gevoel van voldoening en trots terwijl je je eigen vooruitgang ziet en kunstwerken voltooit die je nooit voor mogelijk had gehouden. Bouw zelfvertrouwen op en ontdek de kracht van je eigen creativiteit.

Ervaring van deelneemster Elsa:

“De online schildercursus van Atelier Zilver is een boeiende en inspirerende ervaring die perfect is voor jonge en oude kunstenaars van alle niveaus”.

VOORJAARSACTIE

Levenslang toegang tot de  cursus voor maar € 95,- ipv € 350,-

Klaar om de kunstenaar in jou te ontwaken? Schrijf je nu in voor de online cursus van Mitja en Eric Zilverberg en duik in een wereld vol creativiteit, artistieke vrijheid, expressie en kunst. Met met Mitja en Eric als je mentoren en inspiratiebron, zal geen enkel doek meer leeg blijven!

 

Nog een keer alle voordelen op een rijtje:

Online schliderles
 • Interactieve lessen: Stap voor stap begeleiding in video’s, zodat je elk penseelstreekje kunt volgen, alsof Mitja en Eric naast je staan.
 • Praktische demonstraties: Leer door te doen! Mitja en Eric demonstreren verschillende technieken, van kleuren mengen tot compositie, waardoor je snel vooruitgang boekt.
 • Persoonlijke feedback: Ontvang waardevolle feedback van Mitja en Eric, zodat je kunt groeien en je vaardigheden kunt aanscherpen.
 • Toegang overal en altijd: Leer in je eigen tempo, waar en wanneer het jou uitkomt. Of je nu thuis bent of onderweg, onze cursus is altijd beschikbaar op al je apparaten.

Wacht niet langer, schrijf je nu in voor de cursus en begin aan jouw reis naar schildertalent, zelfexpressie, ontspanning en creatieve voldoening!

materiaalkennis

Extra lessen

Bekijk de extra lessen over het opspannen van een  linnendoek, het maken van je eigen unieke lijst en meer.

Bekijk hier de GRATIS introductieles

Heb je nog vragen, stel ze gerust, we helpen je graag verder.

De kunstwerken van Eric Zilverberg zijn te bewonderen bij All About Beauty in Turnhout

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.