...

Bronzen beeld, beelden van brons maken in gieterij

Bronzen beeld maken in gieterij

In deze video gaan we een bronzen beeld of een beeld van brons maken in de gieterij. Je ziet hoe de beelden van Eric Zilverberg in de gieterij worden gegoten en bewerkt met een speciaal patina. De beelden zijn te zien en verkrijgbaar bij Atelier Zilver.

Wenst u meer informatie over een van onze kunstwerken of activiteiten? Of wenst u een bezoek te brengen aan de galerie of het atelier in Turnhout of Laren? Laat uw gegevens hieronder achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

3 + 7 =

De kunstwerken van Eric Zilverberg zijn te bewonderen bij All About Beauty in Turnhout

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.