fbpx

Hoe kunst kopen?

Hoe kunst kopen?

Bent u op zoek naar een kunstwerk voor privé of zakelijk?
Of zoekt u een schilderij perfect passend bij uw inrichting?
Of wenst u de muren in uw bedrijf wat meer uitstraling te geven?
Of zoekt u een passende cadeau voor een huwelijk, jubileum of opening?
Of misschien toch een persoonlijk exclusief waardevol, blijvend aandenken eventueel in opdracht gemaakt?

Hoe kunst kopen? Atelier

Er is is voor ieder budget wel een mooi kunstwerk te vinden waar u en uw partner helemaal blij van worden. Maar hoe koopt u het beste kunst.

Het begint met veel kijken. Als u veel verschillende kunstwerken bekijkt, zal u merken dat uw persoonlijke smaak zich steeds meer zal ontwikkelen.

Stel uzelf de vraag bij het bekijken van een kunstwerk waaróm u iets mooi vind. Wat doet het met u? Word u er blij van of stuit het u misschien tegen de borst? Als u uzelf dit soort vragen stelt gaat u op den duur een lijn ontdekken in wat u mooi vindt en wat niet. Zo komt u tot een keuze die bij u past en niet snel zal vervelen. Kunst kopen is een leuke hobby, misschien wel een beetje een sport. Het is een persoonlijke reis naar iets wat perfect bij u persoonlijkheid past!

Kunst kijken

Het is ook leuk om samen kunst te kijken en in gesprek te gaan over een schilderij of beeld. Wat ziet u zelf en wat ziet de ander? De mening van een ander kun u ook weer met andere ogen laten kijken! En ga indien mogelijk in gesprek met de kunstenaar en ontdek zo het verhaal achter een kunstwerk.

Durf te kopen maar koop kunst niet om financiële redenen zoals een belegging, koop kunst puur als investering in jezelf.

Bij Atelier Zilver helpen we uw graag tijdens uw zoektocht. Het is mogelijk om bij uw thuis of op de zaak het schilderij proef te plaatsen, zo kunt u zien hoe in schilderij of beeld in de mogelijk nieuwe omgeving staat en hoe het aanvoelt, zo voorkomt u teleurstellingen.

Bronzen beeld Moeder en kind van Eric Zilverberg

Meer weten, neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op!

Wenst u meer informatie over een van onze kunstwerken of activiteiten? Of wenst u een bezoek te brengen aan de galerie of het atelier in Turnhout of Laren? Laat uw gegevens hieronder achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

4 + 1 =

De kunstwerken van Eric Zilverberg zijn te bewonderen bij All About Beauty in Turnhout