fbpx

Teambuilding met Atelier Zilver

Teambuilding met kunst

Teambuilding met Atelier Zilver staat voor:
Creativiteit – Verbinding – Samenwerking – Communicatie

Teambuilding Team Building Eric Zilverberg Atelier ZilverDat zijn de sleutelwoorden voor dit unieke evenement. Een mens is vaak creatiever dan hij of zij zelf denkt. In elk beroep en in elke functie moet je creatief omgaan met alle impulsen die dagelijks op je pad komen. Goede samenwerking en duidelijke communicatie is de sleutel naar een betere samenwerking en een goed functionerend bedrijf. Het geeft betere resultaten op elk niveau. Des te beter je communiceert met je omgeving, of dit nu collega’s zijn of klanten zijn, des te gemakkelijker je door je takenlijst gaat. Wanneer je zelf duidelijk en vriendelijk communiceert ervaar je minder negativiteit van een ander omdat het voor de ander duidelijk is, waar hij of zij aan toe is.

Tijdens deze creatieve teambuilding gaan we hier dieper op in. Met als uiteindelijk doel om gezamenlijk met je team of afdeling, jullie boodschap zo te communiceren dat kunstenaar Eric Zilverberg jullie verhaal kan vertalen naar een uniek schilderij. Eric Zilverberg zet jullie boodschap live op het doek. Je hoeft dus zelf niet met kwasten en verf aan de slag, maar het werk ontstaat terwijl de visie zich ontvouwt.

Als kers op de taart wordt 2 weken later, jullie eigen unieke schilderij onthuld zodat deze een mooie plek in de zaak kan krijgen. 


Praktisch:

Locatie:
Er zijn diverse mogelijkheden. De teambuilding kan op uw eigen locatie plaatsvinden. Maar het is voor groepen tot 10 personen, ook mogelijk om naar de werkplek van de kunstenaar in Turnhout (BE) of Laren (NL) te komen. Tevens is het mogelijk om hiervoor een aparte locatie aan te duiden.

Prijzen:
Prijzen worden op maat gemaakt, afhankelijk van de wensen.
Een kleine prijsindicatie vindt u hieronder.

Groepen tot 12 personen: Schilderij 70 x 100 cm, uitgevoerd op papier, Ingelijst in een 90 x 120 cm lijst met plexiglasplaat. €5500,-

Voor groepen tot 25 personen: Schilderij 100 x 150, uitgevoerd op linnen, ingelijst in een boxlijst. €7500,-

Groepen groter dan 25 personen : Schilderij 3-luik 70 x 90, uitgevoerd op linnen, ingelijst in een boxlijst. Hierbij gaat het verhaal over van het ene doek in het andere. €12000,-

Deze prijzen zijn slechts een indicatie en exclusief btw.

Wenst u meer informatie over een van onze kunstwerken of activiteiten? Of wenst u een bezoek te brengen aan de galerie of het atelier in Turnhout of Laren? Laat uw gegevens hieronder achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

8 + 3 =

De kunstwerken van Eric Zilverberg zijn te bewonderen bij All About Beauty in Turnhout