fbpx

HD glossy kunstwerk

HD glossy of HD Metal

Kunst kent vele vormen, een daarvan is het HD glossy kunstwerk. Bij een HD glossy kunstwerk wordt een schilderij op HD Metal gelaserd.

HD Metal bestaat uit een dunne plaat aluminium met een coating waarop met een speciale lasertechniek een schilderij wordt gelaserd. Het resultaat is verbluffend: haarscherp, megasterk met een nog nooit eerder vertoonde fotokwaliteit.

Er kunnen geen krassen op komen en het is watervast dus uitstekend geschikt voor buiten gebruik. De hoogglans uitvoering is dé opvolger voor plexiglas maar dan lichter, sterker, goedkoper en veel briljantere kleuren!

 

HD Glossy Eric Zilverberg Atelier Zilver

De achterzijde van het HD glossy kunstwerk heeft een gemakkelijk ophangsysteem waardoor het strak en recht aan de muur hangt.

Meer weten over deze vorm van kunst? Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend bezoek aan ons atelier of galerie en we vertellen u er alles over.

Nieuwsbrief Atelier Zilver

Inspiratiebrieven

Inspiratiebrieven
Iedere maand verzamelen we inspirerende evenementen, tips en weetjes voor u in de nieuwsbrief zodat u niks hoeft te missen van Atelier Zilver. Wenst u op de hoogte gehouden te worden? Schrijf u dan in voor de inspirerende nieuwsbrief, u ontvangt hem automatisch in uw mailbox en kunt elk moment ook weer eenvoudig uitschrijven.

12 + 15 =

Je kunt hier de schilderijen en beelden van Eric Zilverberg bekijken.
De kunstwerken van Eric Zilverberg zijn te bewonderen bij All About Beauty in Turnhout