fbpx

Beeldenexpositie Eric Zilverberg Turnhout

Beeldenexpositie

Wij willen u graag uitnodigen op de beeldenexpositie van Eric Zilverberg bij Atelier Zilver op 27 en 28 januari in Turnhout.

Beeldenexpositie Atelier Zilver Eric ZilverbergDe meeste mensen zijn wel bekend met de schilderijen van Eric Zilverberg, zijn beelden van brons, steen en kunsthars zijn iets minder bekend. Hoogste tijd om daar eens de spotlights op te zetten. Dat doen wij in het weekend van 27 & 28 januari 2024 in Turnhout bij Atelier Zilver.

Als we kijken naar brons, hebben bronzen beelden altijd een speciale aantrekkingskracht gehad vanwege hun tijdloze schoonheid, duurzaamheid en vakmanschap. Ze worden beschouwd als een vorm van kunst die zowel krachtig als subtiel kan zijn, en ze hebben de kracht om emoties en verhalen vast te leggen.

Bronsgieten is een kunstvorm die teruggaat tot de oudheid. Het proces omvat het smelten van brons en het gieten ervan in een mal om een driedimensionaal beeld te creëren. Deze beelden kunnen variëren van kleine figuratieve stukken tot monumentale standbeelden. Bronzen beelden worden al eeuwenlang gewaardeerd vanwege hun duurzaamheid en het vermogen om gedetailleerde en levensechte sculpturen te maken.

Tijdens het weekend kunt u de beelden van dichtbij bekijken, u laten betoveren door de schoonheid van de verschillende beelden en al uw vragen stellen aan de kunstenaar.

Nieuwsbrief Atelier Zilver

Inspiratiebrieven

Inspiratiebrieven
Iedere maand verzamelen we inspirerende evenementen, tips en weetjes voor u in de nieuwsbrief zodat u niks hoeft te missen van Atelier Zilver. Wenst u op de hoogte gehouden te worden? Schrijf u dan in voor de inspirerende nieuwsbrief, u ontvangt hem automatisch in uw mailbox en kunt elk moment ook weer eenvoudig uitschrijven.

11 + 3 =

Je kunt hier de schilderijen en beelden van Eric Zilverberg bekijken.
De kunstwerken van Eric Zilverberg zijn te bewonderen bij All About Beauty in Turnhout