...

Bezoek galerie en atelier Joseph Klibansky

Joseph Klibansky

Joseph KlibanskyZoals elk jaar staat Atelier Zilver op de kunstbeurs Art Laren. Na 3 dagen een stand gehad te hebben tegenover kunstenaarJoseph Klibansky, ontstond er een leuk en vriendschappelijk contact met Immechien Bonnet, de moeder van Joseph Klibansky. Immechien nodigde ons uit voor een bezoek aan hun atelier en studio in Naarden. Die uitnodiging namen we natuurlijk graag aan.

Een bezoek aan de werkplaats, het atelier en de galerie van de familie Klibansky is een bijzondere ervaring. Bijzonder omdat de hele familie betrokken is bij de realisatie van de kunstwerken en actief samenwerkt. Bijzonder omdat de familie Klibansky regelmatig in verschillende tv-programma’s te zien is en er tijdens ons bezoek tv-opnames gemaakt werden voor een realityshow op tv.

Wat het meeste indruk op ons gemaakt heeft is toch wel de visie van Joseph Klibansky en zijn familie op de hedendaagse kunst. Inspirerend om te zien hoe precies er gewerkt wordt om gezamenlijk tot de beste en mooiste Gallerie Joseph Klibanskykunstwerken te komen. Geweldig hoe hun oog voor detail vertaald wordt in afzonderlijke onderdelen waar constant aan gewerkt wordt om alles tot in de puntjes af te werken en te perfectioneren.Hun inspanning om een wereldwijd netwerk neer te zetten is zeer indrukwekkend.

Door de glitter en glamour die je op tv ziet, kan je de indruk krijgen dat het allemaal jetset is. Maar als je daar doorheen kijkt, zie je een warme hardwerkende betrokken familie die met heel hun hart kunst ademt en leeft.

De ontmoeting was ook bijzonder en inspirerend omdat 2 generaties kunstenaars elkaar ontmoeten en tot een fijn gesprek kwamen over kunst. Eric Zilverberg als oude rot in het vak en de jongere Joseph Klibansky met zijn vernieuwende en bijzonder kijk op kunst.

 

Nieuwsbrief Atelier Zilver

Inspiratiebrieven

Inspiratiebrieven
Iedere maand verzamelen we inspirerende evenementen, tips en weetjes voor u in de nieuwsbrief zodat u niks hoeft te missen van Atelier Zilver. Wenst u op de hoogte gehouden te worden? Schrijf u dan in voor de inspirerende nieuwsbrief, u ontvangt hem automatisch in uw mailbox en kunt elk moment ook weer eenvoudig uitschrijven.

8 + 10 =

Je kunt hier de schilderijen en beelden van Eric Zilverberg bekijken.
De kunstwerken van Eric Zilverberg zijn te bewonderen bij All About Beauty in Turnhout

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.