fbpx

Online Cursus Schilderen

Ontdek je Creatieve Passie: Online Cursus Creatief Schilderen

online cursus schilderen Atelier Zilver

Ben je geïnteresseerd in de wereld van kunst en schilderen?
Heb je altijd al willen leren hoe je jouw creatieve visie op het doek kunt overbrengen? Wil je werken met je eigen inspiratie en creatieve ideeën maar je weet niet goed hoe je moet beginnen?

Onze online cursus creatief schilderen is ontworpen voor zowel beginners als gevorderde kunstenaars die hun vaardigheden willen verbeteren en hun passie voor schilderen willen verkennen en ontwikkelen.

Welkom bij deze online cursus over creatief schilderen, waar we jouw creatieve reis naar meesterschap in schilderen beginnen!

Of je nu een beginner bent die nog nooit een penseel heeft aangeraakt, of een gevorderde kunstenaar die zijn vaardigheden wil verfijnen, deze cursus is ontworpen om je te begeleiden op elk niveau van expertise.

Wat je kunt verwachten:

  • Uitgebreide Leermodules: Leer stap voor stap de essentiële technieken van het schilderen, van basistechnieken tot geavanceerde methoden. Elk onderdeel is zorgvuldig ontworpen om je vaardigheden te ontwikkelen en je begrip van kunst te verdiepen.
  • Interactieve Videolessen: Volg boeiende videolessen geleid door ervaren kunstenaars die je door de verschillende aspecten van het schilderen leiden. Deze visuele instructies maken het leren leuk en gemakkelijk te begrijpen.
  • Praktische Oefeningen: Zet je kennis om in actie met praktische oefeningen die je helpen je technieken te versterken en je creativiteit te stimuleren. Ontvang waardevolle feedback om je vaardigheden verder te verbeteren.
  • Persoonlijke Begeleiding: Profiteer van individuele begeleiding van onze instructeurs, die je ondersteunen en aanmoedigen tijdens je leertraject. Of je nu vragen hebt of advies nodig hebt, we zijn er om je te helpen

Schrijf je vandaag nog in en begin je reis naar artistiek meesterschap!

Online cursus creatief schilderen

VOORJAARSACTIE

Nù onze cursus voor € 95,- ipv € 450,-.

Wat ga je leren:

[dsm_icon_list text_indent=”11px” _builder_version=”4.24.1″ _module_preset=”default” text_line_height=”2.1em” global_colors_info=”{}”][dsm_icon_list_child text=”Basisprincipes van materiaalkennis, kleurtheorie en compositie” font_icon=”||fa||900″ icon_padding=”1px” icon_font_size=”19px” _builder_version=”4.24.0″ _module_preset=”default” custom_margin=”||||false|false” custom_padding=”||||false|false” global_colors_info=”{}”][/dsm_icon_list_child][dsm_icon_list_child text=”Tips voor het mengen van verf” font_icon=”||fa||900″ icon_font_size=”19px” _builder_version=”4.24.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dsm_icon_list_child][dsm_icon_list_child text=”Gebruik van verschillende penselen” font_icon=”||fa||900″ icon_font_size=”19px” _builder_version=”4.24.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dsm_icon_list_child][dsm_icon_list_child text=”Verschillende schildertechnieken” font_icon=”||fa||900″ icon_font_size=”19px” _builder_version=”4.24.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dsm_icon_list_child][dsm_icon_list_child text=”Hoe je textuur en diepte in jouw schilderijen kunt brengen” font_icon=”||fa||900″ icon_font_size=”19px” _builder_version=”4.24.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dsm_icon_list_child][dsm_icon_list_child text=”Tips en trucs voor het naar een nog hoger plan brengen van je kunst” font_icon=”||fa||900″ icon_font_size=”19px” _builder_version=”4.24.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dsm_icon_list_child][dsm_icon_list_child text=”Waar haal je je inspiratie vandaan” font_icon=”||fa||900″ icon_font_size=”19px” _builder_version=”4.24.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dsm_icon_list_child][dsm_icon_list_child text=”Hoe gebruik je symboliek in je schilderijen” font_icon=”||fa||900″ icon_font_size=”19px” _builder_version=”4.24.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dsm_icon_list_child][/dsm_icon_list]
verf mengen
materiaalkennis

Waarom kiezen voor deze cursus?

Deze online cursus creatief schilderen biedt een unieke en inspirerende leerervaring die jou zal helpen om jouw artistieke potentieel te ontsluiten en jouw creatieve horizon te verbreden. Of je nu een complete beginner bent of een ervaren kunstenaar, deze cursus is voor iedereen die zijn passie voor schilderen wil verkennen en ontwikkelen.

Je kunt deze cursus doen op je eigen tempo en op je eigen plek. En je kunt altijd met je vragen bij ons terecht.

 

Extra bonus lessen

Bekijk de extra bonuslessen over hoe je een linnendoek kunt opspannen, je eigen baklijst maakt en meer.

composities online cursus schilderen

Levenslang toegang en maandelijks nieuwe lessen…

Een kunstenaar gaat nooit met pensioen, een kunstenaar ben je met hart en ziel, je leven lang!

Eric Zilverberg Mitja Zilverberg Atelier Zilver

Met twee kunstenaars als ouders kon het ook bijna niet anders dan dat Mitja Zilverberg zich als een vis in het water voelt in de kunstwereld. Na een opleiding tot grafisch ontwerper koos kunstenaar Mitja Zilverberg in eerste instantie voor de strakke lijnen van het grafisch ontwerp, maar naarmate hij ouder werd begon hij steeds meer zijn eigen lijnen te volgen.

Mitja wil de mensen vooral uitnodigen om goed naar zijn schilderijen te kijken, er is altijd meer dan je denkt dat je ziet wanneer je zijn schilderijen van dichtbij bekijkt. Kunstenaar Mitja Zilverberg vindt het leuk om te spelen, zijn werk bestaat uit meerdere lagen waardoor je elke keer iets nieuws ontdekt.

Vader Eric en zoon Mitja Zilverberg hebben samen hun creatieve krachten gebundeld onder de naam Atelier Zilver. U vindt deze kunstliefhebbers terug in Laren (NL) en Turnhout (BE) maar ook op diverse internationale kunstpresentaties

Eric en Mitja Zilverberg zijn twee bekenden in de kunstwereld. Bij elkaar opgeteld hebben ze meer dan 80 jaar beroepservaring.

Veel mensen kennen de inmiddels 82 jarige Amsterdamse Kunstenaar Eric Zilverberg van Galerie Zilver aan de Prinsengracht, onder de Westertoren in hartje Amsterdam.

Voor Eric moet kunst een ziel hebben, het moet als een zigeuner zwerven door zijn geest en vanuit het hart ontstaan. Dat geldt voor zowel de schilderijen als de bronzen beelden die Eric maakt. De emotionele geladenheid is dan ook een kenmerk dat steeds weer tot uiting komt in zijn werken.

Eric & Mitja Zilverberg Atelier Zilver

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in voor onze online cursus creatief schilderen en begin jouw reis naar artistiek succes!

Stel je vraag

Heb je nog vragen, stel ze gerust, we helpen je graag verder.

Deze aanbieding loopt nog

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

GA DE UITDAGING AAN EN CLAIM JE PLEK!

Ja, ik ga er helemaal voor! Op naar een creatief en uitdagend jaar!