fbpx

Schilderij voor Rudolph van Veen

Rudolph loopt stage – Rudolph van Veen

Begin dit jaar bezocht TV-kok Rudolph van Veen kunstenaar Eric Zilverberg in zijn Atelier in het Rosa Spier Huis in Laren (NL). In het TV-programma bracht Rudolph een bezoekje aan de bijzonder bewoners van het Rosa Spier Huis om vervolgens een lekkere maaltijd voor hun te maken.  

Eric Zilverberg maakte dit bezoek extra bijzonder door een persoonlijk schilderij voor Rudolph van Veen te maken met de hoogtepunten van zijn leven. Dit kunnen bijvoorbeeld woonplaatsen zijn, maar ook andere plaatsen met een speciaal verhaal, hobby’s, relaties of andere speciale gebeurtenissen. Alles is mogelijk, het gaat om jouw persoonlijke verhaal

Rudolph van Veen. Schilderij van zijn leven

 

Alles gebeurt in een rustige en intieme setting. Terwijl Mitja Zilverberg je interviewt en persoonlijke vragen stelt over je leven en of bedrijf probeer kunstenaar Eric Zilverberg deze speciale momenten op het doek te vangen.

Na deze gezellige en leerzame dag met Rudolph van Veen, werkte kunstenaar Eric Zilverberg in zijn atelier het kunstwerk verder af en werd het schilderij 2 weken later persoonlijk onthuld.

Nieuwsbrief Atelier Zilver

Inspiratiebrieven

Inspiratiebrieven
Iedere maand verzamelen we inspirerende evenementen, tips en weetjes voor u in de nieuwsbrief zodat u niks hoeft te missen van Atelier Zilver. Wenst u op de hoogte gehouden te worden? Schrijf u dan in voor de inspirerende nieuwsbrief, u ontvangt hem automatisch in uw mailbox en kunt elk moment ook weer eenvoudig uitschrijven.

6 + 5 =

Je kunt hier de schilderijen en beelden van Eric Zilverberg bekijken.
De kunstwerken van Eric Zilverberg zijn te bewonderen bij All About Beauty in Turnhout