fbpx ...

Gratis

Gratis duet van kleur en klank

gratis duet Dick Bakker en Eric ZilverbergTussen kunstenaar Eric Zilverberg en componist Dick Bakker is een speciale vriendschap ontstaan. Ze vinden elkaar in de passie voor hun werk en het noooooooit met pensioen willen gaan.

De video laat het vriendschappelijke duel zien tussen kunstenaar en componist en hoe kleuren en klanken mensen in hun hart raken en met elkaar verbinden. Het vriendschappelijke duel verandert dan ook al snel in een vriendschappelijk duet waarin kleur en klank door kunst en passie samensmelten.

Download hier deze speciale video waarin de tonen van de muziek de kleuren van het leven begeleiden. Vul hieronder uw naam en emailadres in en u gaat direct naar de video.

Dick Bakker

Dick Bakker dirigent componistDick Bakker is een Nederlandse componist, dirigent en arrangeur, geboren op 4 juni 1947 in Hilversum. Hij heeft een indrukwekkende carrière in de muziekwereld en is vooral bekend vanwege zijn bijdragen aan het Eurovisie Songfestival. Bakker heeft verschillende rollen vervuld, variërend van dirigent tot arrangeur, en heeft samengewerkt met diverse artiesten.

Zijn meest opmerkelijke moment was tijdens het Eurovisie Songfestival in 1976, toen hij het Metropole Orkest dirigeerde terwijl de Nederlandse groep Teach-In het nummer “Ding-a-Dong” uitvoerde, wat resulteerde in een overwinning voor Nederland. Bakker heeft in de loop der jaren een sterke reputatie opgebouwd in de Nederlandse muziekscene en heeft bijgedragen aan verschillende muzikale projecten, waardoor hij een gerespecteerde figuur is in de Nederlandse entertainmentindustrie.

Nieuwsbrief Atelier Zilver

Inspiratiebrieven

Inspiratiebrieven
Iedere maand verzamelen we inspirerende evenementen, tips en weetjes voor u in de nieuwsbrief zodat u niks hoeft te missen van Atelier Zilver. Wenst u op de hoogte gehouden te worden? Schrijf u dan in voor de inspirerende nieuwsbrief, u ontvangt hem automatisch in uw mailbox en kunt elk moment ook weer eenvoudig uitschrijven.

11 + 12 =

Je kunt hier de schilderijen en beelden van Eric Zilverberg bekijken.
De kunstwerken van Eric Zilverberg zijn te bewonderen bij All About Beauty in Turnhout

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.