Twee klaprozen van Eric Zilverberg

Het schilderij de twee klaprozen van Eric Zilverberg maken het voorjaar voelbaar. Bloemen horen bij het begin van de lente. Bloemen horen bij alle fasen van het leven; bij momenten van geluk maar ook momenten van afscheid en troost. Bloemen zijn teder en teer en wekken bij ieder mens gevoelens op, bloemen horen bij het leven.

Als kind ging de jonge Eric Zilverberg al met zijn schetsboek de natuur in om al het moois wat hij om zich heen zag op papier te zetten. Hij wilde de schoonheid van de natuur delen met andere mensen.

Alice in Wonderland

Vaak worden schilderijen met bloemen nog als truttig ervaren. Maar wanneer je een schilderij goed bekijkt en binnenstapt overvalt je een Alice in Wonderland gevoel, de bloemen met hun kleuren zijn grootser dan we in werkelijkheid ooit zullen ervaren.

Bij dit schilderij van Eric Zilverberg wil je bloemblaadjes aanraken, de nerven van de bladeren voelen maar vooral even je neus in het hart van de bloem drukken en ruiken aan de bloemen.

Dit schilderij Twee Klaprozen van Eric Zilverberg is hier te koop
Meer schilderijen van natuur en bloemen vindt u in onze shop

Wenst u dit of een ander schilderij gratis en vrijblijvend bij u thuis of in ons atelier te bezichtigen. Stuur ons gerust een bericht voor het maken van een afspraak.