fbpx

Les van kunstenaar Eric Zilverberg

Les van kunstenaar Eric Zilverberg

Verken de Wereld van Creatief Schilderen met Eric Zilverberg – Online Cursus

Het is vanaf nu ook mogelijk om les te krijgen van de getalenteerde kunstenaar Eric Zilverberg. Hij geeft samen met zijn zoon Mitja Zilverberg de online cursus Creatief Schilderen.

Bereid je voor om de boeiende wereld van schilderkunst te verkennen en je eigen artistieke talent te ontplooien, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis. Of je nu een beginner bent die net begint met schilderen of een doorgewinterde kunstenaar die zijn vaardigheden wil verfijnen, deze cursus biedt een inspirerende reis voor alle niveaus.

Wat je kunt verwachten:

  1. Online cursus creatief schilderen Les van kunstenaar Eric ZilverbergVideolessen van een Expert: Eric en Mitja Zilverberg delen hun uitgebreide kennis en ervaring in een reeks boeiende videolessen. Leer van een ware meester en ontdek zijn unieke technieken en inzichten die je zullen helpen om je schildervaardigheden naar een hoger niveau te tillen.
  2. Flexibele Leerervaring: Geniet van de vrijheid om te leren op je eigen tempo en volgens je eigen schema. Met toegang tot onze online cursusplatform kun je de videolessen bekijken waar en wanneer het jou uitkomt.
  3. Praktijkgerichte Opdrachten: Breng de geleerde concepten direct in de praktijk met boeiende opdrachten die je creativiteit stimuleren en je vaardigheden verbeteren. Ontvang waardevolle feedback van Eric Zilverberg om je vooruitgang te versnellen.
  4. Levenslange Toegang: Krijg onbeperkte toegang tot alle videolessen, opdrachten en bronnen, zodat je op elk moment kunt terugkeren naar de cursus om je vaardigheden te blijven verbeteren en nieuwe inspiratie op te doen.

Doe nu mee: Mis deze unieke kans niet om te leren van een meesterkunstenaar en je passie voor creatief schilderen tot leven te brengen. Schrijf je vandaag nog in voor onze online cursus Creatief Schilderen met Eric Zilverberg en begin aan een opwindende reis naar artistiek succes!

Opmerking: Schrijf je nu in en begin direct met leren!

Nieuwsbrief Atelier Zilver

Inspiratiebrieven

Inspiratiebrieven
Iedere maand verzamelen we inspirerende evenementen, tips en weetjes voor u in de nieuwsbrief zodat u niks hoeft te missen van Atelier Zilver. Wenst u op de hoogte gehouden te worden? Schrijf u dan in voor de inspirerende nieuwsbrief, u ontvangt hem automatisch in uw mailbox en kunt elk moment ook weer eenvoudig uitschrijven.

14 + 6 =

Je kunt hier de schilderijen en beelden van Eric Zilverberg bekijken.
De kunstwerken van Eric Zilverberg zijn te bewonderen bij All About Beauty in Turnhout